Κηφισός για γερά νεύρα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ρεύμα προς Πειραιά – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο σημείο επικρατεί μεγάλο μποτιλιάρισμα με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν και να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα είχαν συμβεί δύο τροχαία ατυχήματα στην κάθοδο του Κηφισού, γεγονός που επιβάρυνε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί, ωστόσο, και στην άνοδο του Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια, στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας από τη Λ. Ποσειδώνος έως την Ιερά Οδό, και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας από την Καλυφτάκη έως την Λένορμαν.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν, επίσης, οι οδηγοί που κινούνται στην Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, στην Πανεπιστημίου, την Σταδίου, την Βασ. Αμαλίας και την Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ