Κηφισιά: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής – «Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν»

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι άγριες συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων. Το βράδυ της Κυριακής (24/9) στην Κηφισιά ανήλικοι είχαν δώσει ραντεβού μέσω διαδικτύου για ξύλο, με αποτέλεσμα δύο 15χρονοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο

«Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν δύο παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές…» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Ο δύο 15χρονοι τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τα σκληρά χτυπήματα με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές. Σε βίντεο-ντοκουμέντο διακρίνεται ένας διασώστης να τους δίνει τις πρώτες βοήθειες, λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν.

«”Αστυνομία! Αστυνομία!” φωνάξαμε και πήγαμε και τους χωρίσαμε. Ήταν χτυπημένοι πίσω στο κεφάλι, μπροστά στο φρύδι και έτρεχαν αίματα» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τα δύο τραυματισμένα παιδιά, τα οποία διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

«Με τρομάξανε, είχα τη μικρή στις κούνιες και είδα που τρέχανε» ανέφερε μία μητέρα που βρισκόταν με την κόρη της στο Άλσος Κηφισιάς.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 9 συλλήψεις ανηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία της αιματηρής συμπλοκής ήταν για τα μάτια μιας κοπέλας.

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Action24, φαίνεται η στιγμή της αιματηρής συμπλοκής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ