Η Φάρμα: Πρεμιέρα για το ριάλιτι – Τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγη ώρα στο Star «Η Φάρμα». Παρουσιαστής του ριάλιτι είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος και ξεκίνησε το παιχνίδι παρουσιάζοντας τους χώρους της φάρμας και εξηγώντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Καλωσήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο, υψόμετρο 1.233 μέτρα, μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος με έλατα. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά εάν θέλει να επιβιώσει.

Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο. Για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις ομαδικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής η νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στη “Φάρμα”» είπε στην αρχή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η ξενάγηση στην φάρμα 

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ξενάγησε τους τηλεθεατές στη φάρμα: «Η ζωή στο σπίτι θα τους θυμίζει άλλες εποχές. Ψυγείο; Δεν έχουμε. Ηλεκτρική κουζίνα; Δεν έχουμε. Κεντρική θέρμανση; Δεν έχουμε. Κλιματιστικό; Δεν υπάρχει. Χωρίς ηλεκτρισμό και μοναδικό σύμμαχο την φωτιά θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα συνθήκη. Η αρμονική συνύπαρξη και η συνεργασία θα είναι βασικό ζητούμενο για την ζωή τους εδώ, στη φάρμα.

Η βρύση! Τρεχούμενο νερό μέσα στο σπίτι δεν υπάρχει, τα μπάνια και οι τουαλέτες είναι έξω. Απ’ αυτήν εδώ την βρύση θα πρέπει να καλύπτουν όλες τους τις φυσικές ανάγκες. Να πιουν, να μαγειρέψουν, να πλυθούν… Όσο για τον ρόλο της σκηνής που βλέπετε πίσω μου, μην βιάζεστε γιατί πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν».

«Βασικός και πολύ σημαντικός τους σύμμαχος για την ζωή τους στη φάρμα, το μποστάνι. Απ’ θα προμηθεύονται τα βασικά για την διατροφή τους. Σήμερα θα δουν κάποιες καλλιέργειες για μελλοντική συγκομιδή. Παντζάρια, κουνουπίδια, μαρούλια, οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική είναι η σωστή φροντίδα του κήπου.

Πολύ αγάπη και φροντίδα πρέπει να δείξουν και για τα ζωάκια του στάβλου. Θα ξεκινήσουν έχοντας μία μαμά γουρούνα με τα γουρουνάκια της, δύο κατσικούλες για να μπορούν να τις αρμέξουν, μία κατσίκα με το κατσικάκι της, μία μαμά γαϊδούρα με το γαϊδουράκι της, ένα άλογο και δύο φραγκόκοτες. Το πώς θα διαχειριστούν αυτό το μικρό ζωικό κεφάλαιο είναι κομβικής σημασίας και αποκλειστικά δική τους ευθύνη» προσέθεσε.

Οι μονομάχοι

«Κάθε εβδομάδα μετά από σκληρά και απαιτητικά αγωνίσματα θα προκύπτουν δύο μονομάχοι προς αποχώρηση. Το τελευταίο του βράδυ ο κάθε μονομάχος θα το περνάει εδώ, σ’ ένα τέτοιο σπιτάκι. Από την μονομαχία θα προκύπτει ποιος αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα και ποιος θα συνεχίζει την πορεία του προς την νίκη και το έπαθλο των 50.000 ευρώ» είπε στο τέλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ