Κηφισιά: 16χρονοι απείλησαν και λήστεψαν ανήλικους – Στην κατοχή του ενός βρέθηκε σουγιάς

Νέο περιστατικό ληστείας με πρωταγωνιστές ανήλικους, αυτή τη φορά στην Κηφισιά. Το βράδυ της Μ. Τετάρτης (12/4), τρεις 16χρονοι προσέγγισαν τρεις 15χρονους και τους απείλησαν ότι θα τους χτυπήσουν, προκειμένου να αρπάξουν από το ένα θύμα τους, το τσαντάκι που κρατούσε, ένα καπέλο και το φουλάρι που φορούσε.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο πρώτους δράστες. Ο τρίτος αρχικά τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και αυτός από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του, μάλιστα, βρέθηκε ένας σουγιάς.

Οι τρεις 16χρονοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας σε βάρος των 15χρονων.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, βραδινές ώρες της 12-4-2023 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις 16χρονοι ημεδαποί κατά περίπτωση για ληστεία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, λίγο πριν τη σύλληψή τους οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν τρεις 15χρονους ημεδαπούς στην Κηφισιά και με την απειλή χρήσης βίας αφαίρεσαν από τον έναν τσαντάκι, καπέλο και φουλάρι.

Προστρέξαντες αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν λίγο αργότερα τους κατηγορούμενους στην Κηφισιά, ακινητοποίησαν τους δύο, ενώ ο τρίτος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Αφού ακινητοποιήθηκε και ο τρίτος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, οδηγηθήκαν άπαντες στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδιο Εισαγγελία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ