Κέρκυρα: 12 χτυπήματα σε πρόσωπο και λαιμό δέχθηκε η 63χρονη – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου 45χρονος τρόφιμος της ψυχιατρικής κλινικής σκότωσε 63χρονη ασθενή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το κέντρο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από νοσηλευτή της ψυχιατρικής κλινικής για τον θανάσιμο τραυματισμό εντός της κλινικής της 63χρονης γυναίκας, που επίσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, από τον 45χρονο, επίσης τρόφιμο. Η γυναίκα την ώρα που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση κοιμόταν στο κρεβάτι της.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί και περιπολικά του κέντρου επιχειρήσεων όπου και ακινητοποίησαν τον δράστη. Επίσης, κλήθηκε και προσήλθε ιατροδικαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από την πρώτη έρευνα – αυτοψία προκύπτει ότι ο θάνατος προήλθε από δώδεκα χτυπήματα στο πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού με νύσσον όργανο. Συγκεκριμένα, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο για να αφαιρέσει τη ζωή της 63χρονης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος έχει νοσηλευτεί επανειλημμένες φορές στο παρελθόν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Κέρκυρας.

Κέρκυρα νοσοκομείο

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, και στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr. Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο (στα Οξέα) όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

Ο δράστης πάσχει από διπολική διαταραχή και ψύχωση. Από την ίδια ασθένεια έπασχε και η 63χρονη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ