Σοκ στο νοσοκομείο Κέρκυρας: Της κάρφωσε το στυλό στον λαιμό – ΕΔΕ για τη δολοφονία 63χρονης από τρόφιμο της ψυχιατρικής κλινικής

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η είδηση ότι ένας ασθενής σκότωσε άλλη ασθενή μέσα στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού. Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου, όταν ένας 45χρονος τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής, επιτέθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε μια γυναίκα 63 ετών που εκείνη την ώρα κοιμόταν στο κρεβάτι της.

Η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο το απόγευμα της Πέμπτης και νοσηλευόταν στα Οξέα.  Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας corfutvnews, o 45χρονος σκότωσε την γυναίκα χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, φέρεται να της κάρφωσε ένα στυλό στην καρωτίδα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στην κλινική προκλήθηκε πανικός και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και περιόρισε σε χώρο του νοσοκομείου τον 45χρονο δράστη.

Κέρκυρα νοσοκομείο

Στον χώρο έφτασε και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος, ενώ για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, και στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr. Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο (στα Οξέα) όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ