Κερατσίνι: Συμπλοκή μαθητών από δύο διαφορετικά σχολεία – Συνελήφθησαν 7 άτομα

Ακόμη μία συμπλοκή νεαρών, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (08/04) στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από λεκτικό επεισόδιο σε πάρκο του Κερατσινίου, ανάμεσα στις δύο ομάδες νεαρών (αποτελούμενες από 2-3 ανήλικους αντίστοιχα), οι οποίοι φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία της περιοχής, ακολούθησε μεταξύ τους συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 18χρονων, ενώ με την χρήση βίας οι 3 ανήλικοι αφαίρεσαν και μία αλυσίδα.

Στη συνέχεια, οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου-Δραπετσώνας ενώ παράλληλα, πατέρας και αδελφός ενός εξ αυτών, πήγαν στο σχολείο του Κερατσινίου όπου φοιτούν οι 3 ανήλικοι και τους επιτέθηκαν.

Έπειτα και οι 7 εμπλεκόμενοι στα δύο διαδοχικά περιστατικά οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου συνελήφθησαν για τα ανωτέρω αδικήματα ενώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 18χρονο η χρυσή αλυσίδα που είχε αφαιρεθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για απλές σωματικές βλάβες από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι συγγενείς των 18χρονων για απλές σωματικές βλάβες και διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ