Κερατέα: Θρήνος για τον 45χρονο που τον καταπλάκωσε βράχος ενώ μάζευε χόρτα – «Γνώριζε το σημείο» λέει ξάδελφός του

Κερατέα νεκρός

Πατέρας δυο παιδιών ήταν ο 45χρονος, που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από βράχο την ώρα που μάζευε χόρτα στην Κερατέα. Η αγάπη του Σπύρου για τη φύση του κόστισε τη ζωή. Ο 45χρονος κηπουρός συχνά πήγαινε στο βουνό, του άρεσε να περπατά και να μαζεύει χόρτα. Κανείς από την οικογένεια δεν περίμενε την τραγική κατάληξη μιας βόλτας που συνήθιζε να κάνει. Ένας βράχος αποκολλήθηκε και τον παρέσυρε στον θάνατο.

Συγγενής του μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό. «Ο Σπύρος ήταν εδώ με έναν άλλον ξάδελφο και έναν ξάδελφο της γυναίκας του. Κάτι έφτιαχναν. Τους λέει “πάμε να μαζέψουμε χόρτα. ο Σπύρος πήγε στο σημείο αυτό που ήξερε. Άκουσαν έναν θόρυβο ισχυρό, έφυγε ένας βράχος. Ούτε φωνές ούτε τίποτα. Προσπαθούσαν να δουν τι γίνεται αλλά δεν μπορούσαν, ήταν βαθιά» λέει ο Γιώργος Τσιάρος, ξάδελφος του 45χρονου που έπεσε σε βάθος περίπου 30 μέτρων και καταπλακώθηκε από βράχο.

Οι συγγενείς του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που είχε μοχθήσει για να τα καταφέρει στη ζωή. Είχε έρθει από ένα χωριό της Αλβανίας το 1993. Λάτρευε την οικογένειά του, την δουλειά του και την εξοχή. «Όλος ο κόσμος στην περιοχή τον αγαπούσε, γελούσε, χόρευε, τον ήξερε όλη η γειτονιά», αναφέρει ο Γιώργος Τσιάρος.

Η κηδεία του 45χρονου θα γίνει την Τρίτη από το κοιμητήριο Καλυβίων.

Exit mobile version