Κερατέα: Η βόλτα τριών φίλων κατέληξε σε τραγωδία – Έτσι σκοτώθηκε ο άνδρας που έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα τριών φίλων στην Κερατέα, στην περιοχή Σάκκα. Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, είχε πάει με δυο φίλους του στην επαρχιακή οδό Ανάβυσσου Κερατέας για να μαζέψουν χόρτα.  Κάποια στιγμή φαίνεται πως κινήθηκε προς την χαράδρα που υπάρχει στην περιοχή και εκεί, ξαφνικά, ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε βάθος περίπου 30 μέτρων. Οι δυο φίλοι του έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές και έτσι στο σημείο έφτασαν αμέσως 12 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνα Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 1ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

Κερατέα: Σε βάθος 30 μέτρων έπεσε ο άνδρας που πήγε να μαζέψει χόρτα και σκοτώθηκε

Η προσπάθεια ανάσυρσης του άνδρα ήταν δύσκολη και κράτησε περίπου μία ώρα, καθώς το σημείο ήταν πολύ απόκρημνο. Η σορός του άνδρα βρισκόταν σε βάθος περίπου 30 μέτρων, αφού, όπως διαπιστώθηκε ο βράχος που αποκολλήθηκε, τον παρέσυρε στον γκρεμό. Οι διασώστες κατέβηκαν στην χαράδρα, όμως ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Η σορός του θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι δύο φίλοι του αναμένεται να δώσουν κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. που διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του ο άνδρας που ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ