Κατολίσθηση στην Πεντέλη: Έπεσαν βράχια στο οδόστρωμα – Εικόνες από το σημείο

Σύνοψη από το

  • Κατολίσθηση έχει γίνεί στον Περιμετρικό Δρόμο 414- Άγιος Πέτρος, μετά τη θέση ΠΥΡΙΖΑ και λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Διονύσου.
  • Στο οδόστρωμα έχουν πέσει βράχια και στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία, η οποία ρυθμίζει την κυκλοφορία για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.
  • Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μετά την απομάκρυνση των βράχων από όχημα του Δήμου Πεντέλης. Ο Δήμος Πεντέλης παρακαλεί τους οδηγούς «να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας».
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Κατολίσθηση έχει γίνεί στον Περιμετρικό Δρόμο 414- Άγιος Πέτρος μετά τη θέση ΠΥΡΙΖΑ και λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Διονύσου, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πεντέλης.

Στο οδόστρωμα έχουν πέσει βράχια και στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία, η οποία ρυθμίζει την κυκλοφορία για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μετά την απομάκρυνση των βράχων από βαρέως τύπου όχημα του Δήμου Πεντέλης.

Στο σημείο βρίσκεται η Μερόπη Καπετανοπούλου, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK