Καταγγελία προκαλεί οργή: Σκοτώθηκε ο σύζυγός της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και της ζητούν πίσω την αποζημίωση

Την αποζημίωση που έλαβε μετά το δυστύχημα που είχε ο σύζυγός της το 2008 ζητεί πίσω η Hellenic Train, όπως κατήγγειλε η κα Κωνσταντίνα.

Τέμπη: Προκαταρκτική εξέταση για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Η νταλίκα του συζύγου της είχε συγκρουστεί με το τρένο που πήγαινε από την Λάρισα στον Βόλο σε αφύλαχτη διάβαση. Η Hellenic Train υποστηρίζει ότι υπαιτιότητα έχει ο ΟΣΕ και όχι η ίδια, γι’ αυτό και ζητεί πίσω το ποσό της αποζημίωσης παρά την τελεσίδικη απόφαση και τα έξι δικαστήρια που έχουν γίνει.

Όπως κατήγγειλε στο MEGA η κα Κωνσταντίνα, «είναι μια υπόθεση που έγινε πριν από 15 χρόνια. Το δυστύχημα έγινε το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στον Άρειο Πάγο. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα. Το 2020 τελεσιδίκησαν θεωρητικά όλα. Καταβλήθηκαν τα ποσά. Βγήκαν κάτι σαν μια μηνιαία βοήθεια για την κόρη μου, την οποία σταμάτησαν να δίνουν».

Τέμπη: Οι δικλείδες ασφαλείας στον σιδηρόδρομο του Ισραήλ – Οι διαφορές με την Ελλάδα

Η ίδια πρόσθεσε ότι «τώρα η Hellenic Train ζητεί πίσω τα χρήματα». Μάλιστα, περιγράφει ότι ο άνδρας της έχασε τη ζωή του σε σημείο που δεν υπήρχαν διαβάσεις και είπε ότι από Λάρισα μέχρι Βόλο υπάρχουν 40 αφύλαχτες διαβάσεις.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Τέμπη: Το ΑΠΘ θα δώσει τα πτυχία των 12 νεκρών φοιτητών στις οικογένειές τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ