Καλύβια: Αυτά είναι τα δύο μαχαίρια με τα οποία ο 16χρονος σκότωσε τον πατέρα του – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το enikos.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία ντοκουμέντο από τα δύο μαχαίρια με τα οποία ο 16χρονος σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια.

Ακόμη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος και αντίκρισαν το θύμα μίλησαν για μια δολοφονία που δείχνει μεγάλη οργή του δράστη. Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο 16χρονος χτυπούσε ταυτόχρονα με μανία με δύο μαχαίρια τον πατέρα του.

Ο ανήλικος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον πατέρα του στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ιατροδικαστής αλλά δεν μετέβη στον τόπο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και μία λάμα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο.

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 16χρονο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 16χρονο που χθες το βράδυ μαχαίρωσε τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Μας κακοποιούσε χρόνια». Αυτό φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων ενώπιον των αστυνομικών ο 16χρονος. Μάλιστα το μένος ήταν τόσο μεγάλο που του κατάφερε πολλαπλά και καίρια χτυπήματα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα δύο μαχαίρια, όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος για πολλά χρόνια έδερνε τον γιο του και τού ασκούσε τεράστια ψυχολογική πίεση. Ο 16χρονος περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει από το σπίτι, όπως είχαν κάνει άλλωστε και η 45χρονη Μολδαβή μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του. Αλλά από ότι φαίνεται δεν άντεχε πλέον.

Ο 71χρονος φέρεται να κακοποιούσε και τα δύο παιδιά. Πάντως, παρά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για επί χρόνια κακοποίηση και ξυλοδαρμούς δεν είχε γίνει ποτέ καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ