Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Γιατί αρνήθηκε να δουλέψει στην Αγγλία – Το αστρονομικό ποσό που του πρόσφεραν

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν σήμερα (23/12) καλεσμένος ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα στο παρελθόν που ανέφερε ότι εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Έγινα πρόσφατα παππούς, το εγγόνι μου είναι μηνών, φρέσκος, τον Αύγουστο. Πριν γίνω τραγουδιστής ήμουν project manager σε μια εταιρεία τροφίμων. Όσο δουλεύεις πάνω στο ταλέντο σου, τότε σου παρουσιάζονται οι ευκαιρίες. Ο έρωτας είναι έμπνευση, μας δίνει δύναμη», είπε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξήγησε ότι: «Μου πρόσφεραν κάποτε ένα εκατομμύριο λίρες να πάω στην Αγγλία να δουλέψω, αλλά είπα όχι. Θα έχανα την προσωπική μου ζωή, τους φίλους μου, την Ελλαδίτσα μου. Πάντα προσπαθούσα να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή».

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για ένα δημοσίευμα που είχε γραφτεί στο παρελθόν, το οποίο ανέφερε ότι εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Συγκεκριμένα ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος δήλωσε ότι: «Το είχα διαψεύσει τότε. Πήγα και βρήκα τους εκδότες του περιοδικού που έγραψαν αυτό το πράγμα και μου είπαν “Το γράψαμε για να πουλήσουμε κανένα φύλλο”, τους είπα να το διαψεύσουν και το έκαναν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ