Kallithea Night Run 2026: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Καλλιθέα

Λόγω του αγώνα δρόμου «Kallithea Night Run 2026», θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Σάββατο 17/10 στην Καλλιθέα. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) από τις 18:30 έως τις 23:00, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε συγκεκριμένα τμήματα. Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη διέλευση από τα επηρεαζόμενα σημεία και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο Σάββατο (17/10) στην Καλλιθέα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Kallithea Night Run 2026».
  • Από τις 18:30 έως τις 23:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), μεταξύ των οδών Σκίπη – Σκρα και της λεωφόρου Ποσειδώνος.
  • Παράλληλα, από τις 16:00 έως τις 23:00 θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου. Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση από τα συγκεκριμένα σημεία.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τεθούν σε ισχύ αύριο Σάββατο (17/10) στην Καλλιθέα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Kallithea Night Run 2026».

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., από τις 18:30 έως τις 23:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), στο τμήμα μεταξύ των οδών Σκίπη – Σκρα και της λεωφόρου Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή).

Παράλληλα, από τις 16:00 έως τις 23:00 θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα, στο τμήμα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου μεταξύ της λεωφόρου Ποσειδώνος και της οδού Πεισιστράτου.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοσθένους ή άλλων παράλληλων οδών της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ η κάθετη διέλευση της λεωφόρου θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Χαροκόπου και Αγίων Πάντων.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση από τα συγκεκριμένα σημεία κατά τις ώρες εφαρμογής των μέτρων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.