Καλλιθέα: Έτσι δρούσε η συμμορία που είχε “ρημάξει” αυτοκίνητα και καταστήματα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Εξαρθρώθηκε συμμορία που είχε “ρημάξει” αυτοκίνητα και μαγαζιά στην Καλλιθέα. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός 18χρονου, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα, μετά την ταυτοποίησή τους.

Τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας ευθύνονται για τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις κλοπής σε καταστήματα και αυτοκίνητα στην περιοχή της Καλλιθέας και συνεχίζεται η έρευνα για τη δράση τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο της ΕΡΤ, τα μέλη της συμμορίας με…άνεση και χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό άνοιγαν αυτοκίνητα, άρπαζαν από μέσα αντικείμενα, ενώ σε μερικές περιπτώσεις έκλεβαν και ολόκληρο το όχημα.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων. Πρόκειται για έναν 18χρονο και έναν 17χρονο, οι οποίοι είναι αλλοδαποί και έναν 33χρονο Έλληνα. Ο τελευταίος θεωρείται ηθικός αυτουργός, καθώς παρακινούσε τους δύο αλλοδαπούς να διαπράττουν τις κλοπές και να του παραδίδουν τα κλοπιμαία, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε.
Μάλιστα, εντοπίστηκε σε ισόγειο οικοδομής, αποθηκευτικός χώρος-κρυψώνα που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των κλοπιμαίων.

Σε έρευνα στον χώρο και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εργαλείων και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και λοστός και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ