Καλάβρυτα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών των τριών αναρριχητών

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανάσυρση των σορών των τριών αναρριχητών που εντοπίστηκαν νεκροί στα Καλάβρυτα.

Οι σοροί των άτυχων αναρριχητών μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Καλάβρυτα: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες εχθές, Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022, τρείς άνδρες στην περιοχή “Ύδατα της Στυγός” πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, όταν ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, 05 Φεβρουαρίου 2022.

Η επιχείρηση ανάσυρσης και η μεταφορά τους σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022 και μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος, 23 πυροσβέστες με εννέα (9) οχήματα, από την Π.Υ. Καλαβρύτων και το Π.Κ. Ακράτας, η Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, ομάδα Σ.μη.Ε.Α. και ένα Ε/Π του Πυροσβεστικού Σώματος.

Συνδρομή παρείχαν, 12 μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ), οκτώ (8) εθελοντές ως οδηγοί βουνού και ως ορειβάτες, δύο (2) Ε/Π του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ