Καλαμπάκα: Τι θα ερευνήσει ο εισαγγελέας για το επεισόδιο με τον Βασιλακόπουλο

Η επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα, στην Καλαμπάκα, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Οι αποκαλύψεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμ. Δασκαλόπουλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων θα αναλάβει να διερευνήσει, εάν τελέστηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση, ποιες. Επίσης, θα διερευνήσει, εάν οι παθόντες θα υποβάλουν έγκληση ή όχι με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής έγκλησης ολοκληρώνεται σε τρεις μήνες.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση, ενώ γευμάτιζε με συναδέλφους του σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όλα ξεκίνησαν όταν συνάδελφός του ιατρός ρώτησε, γιατί δεν έγινε έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας υποστηρίζει ότι το τραπέζι είχε κλείσει μία φαρμακευτική εταιρεία, η οποία είχε διαβεβαιώσει ότι όλοι οι παριστάμενοι θα ήταν εμβολιασμένοι, με αποτέλεσμα να μην γίνει έλεγχος των πιστοποιητικών τους.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει καταθέσει μήνυση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ