Κακοκαιρία στην Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Γαστούνη – Εικόνα καταστροφής στο κοιμητήριο

Σοβαρές καταστροφές στο κοιμητήριο της Γαστούνης προκάλεσε ανεμοστρόβιλος που σάρωσε την περιοχή της Ηλείας. Λόγω της κακοκαιρίας προκλήθηκαν ζημιές στα μνήματα με τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου να έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκαρδιωτική εικόνα με το πρώτο φως της ημέρας.

Άμεσα το σημείο επισκέφθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Καλαρίτης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικής Υπηρεσίας, Δημοσθένης Χριστόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Γαστούνης, Γιάννης Καράμπελας όπου είδαν από κοντά τις ζημιές που έχουν προκληθεί, με τον κ. Καλαρίτη, να ενημερώνει με την σειρά του άμεσα τον δήμαρχο Πηνειού, Αλέξη Καστρινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, patrisnews.com, ο κ. Καστρινός έδωσε κατευθύνσεις ώστε να καταγραφούν από την αρμόδια υπηρεσία οι ζημιές και να κινηθούν άμεσα και οι διαδικασίες της πολιτικής προστασίας για την αποκατάσταση.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο πρόεδρος της κοινότητας Γαστούνης, Γιάννης Καράμπελας, η εικόνα που παρουσιάζει το κοιμητήριο της πόλης, είναι αποκαρδιωτική, καθώς σε μια μεγάλη έκταση οι ζημιές είναι σοβαρές ενώ ο ανεμοστρόβιλος έχει καταστρέψει ακόμα και τις ταφόπλακες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ