Κακοκαιρία στην Αττική: 40 κλήσεις στην Πυροσβεστική – Πλημμύρισαν δρόμοι στο Μενίδι – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε περιοχές της Αττικής, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ έχουν καταγραφεί και οι πρώτες κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια καταστήματα και σπίτια, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και τα δυτικά.

Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 40 κλήσεις για άντληση υδάτων στο κέντρο της Αθήνας, τη Φυλή, τους Αγίους Αναργύρους, τη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, το Καματερό, το Περιστέρι αλλά και το Μενίδι.

Μία εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο Μενίδι, δίνουν τα βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr. Το μπουρίνι είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλες δυσκολίες. Οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι για τους πεζούς. Έως αυτή την ώρα, έχουν γίνει τρεις κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια στην περιοχή. 

Δείτε τις εικόνες:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ