Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ουρές… ταλαιπωρίας στα Μάλγαρα – Περισσότερα από 85 φορτηγά εγκλωβισμένα

Ακινητοποιημένα στα διόδια των Μαλγάρων έξω από την Θεσσαλονίκη και με κατεύθυνση προς Αθήνα βρίσκονται περισσότερα από 85 φορτηγά άνω των 3,5 τόνων λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Στο σημείο έχει σχηματιστεί τεράστια ουρά, προκαλώντας την ταλαιπωρία των οδηγών. Δείτε φωτογραφία αναγνώστη του enikos.gr

Μάλγαρα

Οι νταλίκες έχουν σταθμεύσει την άκρη του οδοστρώματος του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ και περιμένουν την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Eπικράτεια για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από το σημείο.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την άρση της απαγόρευσης, καθώς σε ανακοίνωση η τροχαία Θεσσαλονίκης αναφέρει πως θα ισχύει έως την ύφεση των καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με το makthes.gr.

Μάλγαρα- φορτηγά- κακοκαιρία

Tα περισσότερα φορτηγά προέρχονται από το εξωτερικό και ακινητοποιήθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας μετά και την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών βάρους άνω του 3,5 τόνων και των λεωφορείων που ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Μάλγαρα- φορτηγά- κακοκαιρία

Η Τροχαία προχώρησε στην απόφαση αυτή λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονη χιονόπτωση – παγετός) που εκδηλώνονται στον Νομό Αττικής αλλά και σε άλλες περιοχές της Eπικράτειας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ