Κακοκαιρία “Ελπίς”: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της Aegean και της Olympic Air

Οι έκτακτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”, οδήγησε σε ακυρώσεις και τροποιήσεις πτήσεων της Aegean και της Olympic Air.

Συγκεκριμένα, η Aegean, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου έως και το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθούν μόνο οι κάτωθι προγραμματισμένες πτήσεις και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Όλες οι υπόλοιπες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά ελληνικά αεροδρόμια ακυρώνονται.

Ειδικότερα οι πτήσεις που πραγματοποιoύνται σήμερα 24 Ιανουαρίου είναι οι κάτωθι:

Από το μεσημέρι της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου, και ώρα 12:00 και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί νέο τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων ενώ σχετικές ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται από τις έκτακτες αυτές συνθήκες, σήμερα και αύριο (24 και 25 Ιανουαρίου 2022) παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees, ενώ για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας οι επιβάτες παρακαλούνται πριν από τη μετάβασή τους προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά αεροδρόμια αναχώρησης των πτήσεων τους, όπως ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ