Κακοκαιρία Daniel – Βόλος: Καταγγελία Μπέου για «άθλιους μαυραγορίτες» – Πωλούν την «εξάδα» νερού έναντι 4 έως 5 ευρώ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε πριν από λίγο ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κάνει λόγο για «μαυραγορίτες», με φόντο τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο.

Κακοκαιρία Daniel: Μάχη στον Βόλο για ένα μπουκαλάκι νερό – «Χωρίς ρεύμα το 90% της πόλης» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο δήμαρχος Βόλου στα social media, ασυνείδητοι εκμεταλλεύονται το πρόβλημα με το νερό και «πωλούν σε πολίτες την “εξάδα” νερού αντί τεσσάρων και πέντε ευρώ».

Ο Αχιλλέας Μπέος, μάλιστα, καλεί τους πολίτες να καταγγέλλουν αυτούς τους «άθλιους μαυραγορίτες» και «να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό».

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

«Τις τελευταίες ώρες από καταγγελίες έγινα κοινωνός της αισχρής και ανήθικης δράσης ορισμένων ασυνείδητων, που εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα με το νερό πωλούν σε πολίτες την «εξάδα» νερού αντί τεσσάρων και πέντε ευρώ.

Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν τους άθλιους αυτούς μαυραγορίτες και να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό. Ο Δήμος Βόλου έχει εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες νερού που θα διαθέσει στους πολίτες, ενώ ήδη σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στην πόλη και μέχρι αύριο θα υπάρχει πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ