Kακοκαιρία Daniel: «Έχουν καταστραφεί τα πάντα» – Συγκλονίζει ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στον Πλατανιά Πηλίου – ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στο Πήλιο, όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λασπόνερα με τους κόπους μιας ζωής να έχουν χαθεί για πάντα.

Για τις δραματικές στιγμές που έζησε μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου – το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς – στον Πλατανιά Πηλίου κ. Μαρία Στεργίου.

«Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό το πράγμα που ζήσαμε. Ζητούσα βοήθεια αλλά ποιος να βοηθήσει; Είχα σκαρφαλώσει από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 20.00 το βράδυ στα κάγκελα του παραθύρου από την ρεσεψιόν. Φώναζα “βοήθεια” αλλά δεν άκουγε κανείς, δεν ήταν δυνατό να βοηθήσει κανένας εκείνη την ώρα. Το νερό ξεπερνούσε το ύψος μου έξω αλλά και μέσα στο κτίριο», είπε συγκεκριμένα η κ. Στεργίου.

«Το μόνο που πρόλαβα ήταν να σώσω το κινητό μου έλεγα στον γιο μου “πνίγομαι πρόσεχε τον εαυτό σου”, με έπαιρνε η μητέρα μου, της έλεγα τα ίδια. Ήταν πολύ φρικτή εικόνα, έχουν καταστραφεί τα πάντα μέσα. Ήταν καινούργια τα δωμάτια του 2016. Η καταστροφή φτάνει στο 100%», πρόσθεσε η ίδια.

Τέλος, συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της δραματικής κατάστασης που βιώνει τις τελευταίες ώρες κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

«Δεν έχουμε νερά, δεν έχουμε να φάμε, ο δρόμος έχει κοπεί στα δύο. Ας έρθει κάποιος. Οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν, επενδύσαμε κοντά στο μισό εκατομμύριο για να βρει κάτι το παιδί μου. Δεν ξέρω πως θα τα ξαναχτίσω τα πάντα από την αρχή», καταλήγει η κ. Στεργίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ