Κακοκαιρία Daniel: Απέραντο ποτάμι ο Παλαμάς Καρδίτσας – Εγκλωβισμένοι κάτοικοι, χωρίς ρεύμα και νερό – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι κάτοικοι στον Παλαμά, στην Καρδίτσα, η οποία έχει βρεθεί στο έλεος της κακοκαιρίας «Daniel» από την Τετάρτη. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λασπούπολη. Οι σφοδρές καταιγίδες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Κακοκαιρία Daniel: Σοβαρά προβλήματα και στην Αττική – Καθίζηση δρόμου στο Μοσχάτο

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει συνεχώς.  Όπως επισημαίνουν κάτοικοι από τις 3 τα ξημερώματα η κατάσταση στην περιοχή είναι δραματική.

Κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel: Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ – Καταιγίδες από νωρίς το πρωί – LIVE η πορεία των φαινομένων

Κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας

Κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους και το ύψος του νερού αυξάνεται διαρκώς, με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να έχουν «θαφτεί», ενώ σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και σήμερα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Στο μεταξύ η περιοχή έχει μείνει χωρίς ρεύμα και νερό από τα ξημερώματα. Οι πολίτες προσπαθούν μόνοι τους να περισώσουν ό, τι μπορούν από τις περιουσίες τους, ενώ όπως καταγγέλλουν, δεν υπάρχει μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή.

Κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας

Στο βίντεο που έστειλε ο αναγνώστης φαίνεται ένα αυτοκίνητο να έχει καλυφθεί σχεδόν μέχρι πάνω από τα νερά και ολόκληρη η περιοχή να μοιάζει με λίμνη.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου οι κάτοικοι να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων. «Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» είναι η σύσταση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ