Κακοκαιρία Daniel: Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους – Και η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών στις έρευνες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος για να εντοπιστούν οι δύο αγνοούμενοι από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Κακοκαιρία Daniel: «Πονοκέφαλος» η διαχείριση των νεκρών ζώων – Αυγενάκης: Αρμοδιότητα των Δήμων και της Περιφέρειας

του Μίλτου Σακελλάρη

Από το πρωί σήμερα, οι δύτες πέφτουν στην θάλασσα, έπειτα από υποδείξεις που έκανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές από τα Ποτιστικά μέχρι το Καστρί Μαγνησίας.

Κακοκαιρία Daniel: «Βγάλτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού πριν το καθαρίσετε» – Οδηγίες προς τους πλημμυροπαθείς

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος επιχείρησε στο Λεφόκαστρο για να διαπιστώσει τον ακριβή αριθμό ΙΧ, που βρίσκονται στην θάλασσα και να ελέγξει το εσωτερικό τους. Εντοπιστήκαν 13 ΙΧ εντός της θάλασσας, χωρίς επιβάτες.

Δείτε τις φωτογραφίες του enikos.gr από την επιχείρηση:

Κακοκαιρία Daniel: Σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Λάρισας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Οι προτεραιότητες που τέθηκαν

Κακοκαιρία Daniel Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών Κακοκαιρία Daniel Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών Κακοκαιρία Daniel Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών Κακοκαιρία Daniel Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών Κακοκαιρία Daniel Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών

Κακοκαιρία Daniel Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ