Κακοκαιρία «χτύπησε» την Ναύπακτο: Κατέρρευσε τμήμα τοίχου της πλατείας Λιμένος

Ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία που «χτύπησε» την Ναύπακτο. Στις 03.00 τα ξημερώματα πολύ ισχυροί άνεμοι, συνοδευόμενοι από χαλαζόπτωση και έντονες βροχές, σάρωσαν το ανατολικό τμήμα της περιοχής.

Οι σοβαρότερες ζημιές προκλήθηκαν στην πλατεία του λιμανιού όταν τμήμα του νότιου τοιχίου της αποκολλήθηκε πιθανότατα λόγω της μετατόπισης του βάρους της βάσης του μεγάλου πλατάνου από τους ισχυρούς ανέμους.

Κακοκαιρία χτύπησε την Ναύπακτο

«Βομβαρδισμένο τοπίο» θύμιζε η παραλία Γριμπόβου με τους ισχυρούς ανέμους να παρασέρνουν τραπεζοκαθίσματα των επιχειρήσεων ,ενώ έσπασαν και κλαδιά των πλατανιών. Kαλύτερη ήταν η εικόνα στην παραλία Ψανής, με εξαίρεση έναν κάδο στο ανατολικό τμήμα στην οδό Σοϊδά που αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους.

Πρωτόγνωρες επίσης εικόνες καταγράφηκαν και στο Στενοπάζαρο με μεγάλη ποσότητα χαλαζιού να έχει πέσει εκεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, nafpaktianews.gr.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας όσο και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Θωμάς Κοτρωνιάς βρέθηκαν στα σημεία που «χτυπήθηκαν» περισσότερο, όπως η πλατεία Λιμένος και η παραλία Γριμπόβου. Η συμβολή της Τροχαίας Ναυπάκτου ήταν σημαντική καθώς με συνεχείς περιπολίες κατέγραφαν τα προβληματικά σημεία εφιστώντας την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ