Κακοκαιρία «Bogdan»: Μήνυμα του 112 για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν οι κάτοικοι στην Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Ιονίου (εκτός της Ζακύνθου), ενόψει της κακοκαιρίας “Bogdan”, που αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Στο μήνυμα γίνεται λόγος για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και καλούνται οι κάτοικοι να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 24ωρο για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις ,κεραυνοί) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena» αναφέρει το μήνυμα που εστάλη μέσω του 112.

Προειδοποιητικό μήνυμα, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέσα στο επόμενο 24ωρο, έλαβαν απόψε, περίπου στις 7:30, στα κινητά τους τηλέφωνα και οι κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ