Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Ποτάμια οι δρόμοι στους Αγίους Αναργύρους – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” δείχνει τα “δόντια” της και στην Αττική, από το πρωί της Πέμπτης. Ισχυρές βροχές και ανά διαστήματα καταιγίδες έχουν ως συνέπεια να πλημμυρίσουν δρόμοι και τα οχήματα να κινούνται με ιδιαίτερες δυσκολίες. Όλοι σχεδόν οι κεντρικοί δρόμοι στο λεκανοπέδιο είναι “μπλοκαρισμένοι”.

Παρόμοια η κατάσταση και στους Αγίους Αναργύρους, όπου οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια. Οι οδηγοί στην Λάμπρου Κατσώνη χρειάζεται να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή λόγω της υψηλής στάθμης του νερού.

Δείτε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο οποίος αναφέρει πως μόλις χθες έγινε καθαρισμός των φρεατίων.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.