Ηρώ: Καταγγέλλει ότι ο γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Συμμορία από “φτιαγμένους” νεαρούς τους σάπισαν στο ξύλο»

Θύμα ξυλοδαρμού από μία συμμορία νεαρών, καταγγέλλει η Ηρώ Λεχουριτή ότι έπεσε ο γιος της και η παρέα του, το βράδυ του Σαββάτου (8/4).

Η γνωστή τραγουδίστρια περιγράφει το επεισόδιο που συνέβη στο παλιό σχολείο του γιου της, όπου ο ίδιος και οι φίλοι του πήγαν για να θυμηθούν τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκεί τους περίμενε μία παρέα νεαρών που ήταν «φτιαγμένοι» και τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα δύο από τους συμμαθητές του γιου της να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Η Ηρώ εκφράζει δημόσια την ταραχή που νιώθει και τονίζει πως «ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα», προειδοποιώντας τους γονείς να προσέχουν και να ασχολούνται με τα παιδιά τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει, μαζί με τους «νταήδες» βρίσκονταν και δύο κορίτσια, που περιγελούσαν με τον γιος της και την παρέα του και τράβηξαν σε βίντεο τον ξυλοδαρμό.

Η ανάρτηση στο facebook

«Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν «φτιαγμένοι» και τους σάπισαν στο ξύλο. Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε. Έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδιά από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα. Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές που βρέθηκαν μετά από καιρό να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Έχω ταραχτεί αφάνταστα. Και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα. Οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδιά ζούνε σε έναν άγριο κόσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε. Προσέχετε τα παιδιά σας.

Προσέχετε πάρα πολύ. Ασχοληθείτε μαζί τους, μάθετε για αυτά. Προλάβετε. Απευθυνθείτε σε ειδικούς για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ή βίαιη κίνηση που θα δείτε. Πρέπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δύο κορίτσια

που περιγελούσανε τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο όλο το σκηνικό… Τα συμπεράσματα δικά σας

Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν σχόλια. Δεν τα χρειάζομαι σε αυτή τη φάση. Μόνο σκέψη. Ευχαριστώ», έγραψε η Ηρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ