Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τα ονόματα όλων των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων – Τα ονόματα για άλλους 5 μεγάλους Δήμους

Μεταξύ άλλων, στα ψηφοδέλτια μπήκε και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στην Ανατολική Αττική.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, τόνισε ότι «είμαστε σήμερα οι μόνοι που μπορούμε να ηγηθούμε σε μια προσπάθεια αλλαγής» και σημείωσε ότι οι εκλογές είναι ευκαιρία όχι για επιστροφή στην εξουσία ή ρεβανσισμό αλλά «ευκαιρία να εφαρμόσουμε επιτέλους στην πράξη όλες εκείνες τις πολιτικές και το πρόγραμμα που αποβλέπουν στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Στη δημοκρατία χωρίς αστερίσκους. Στη διαφάνεια. Στο αποτελεσματικό και δίκαιο κράτος. Και στη δικαιοσύνη παντού, που είναι η ψυχή μας».

Υπογράμμισε ότι είναι καθήκον «να θέσουμε όλο το κόμμα, μέχρι το τελευταίο χωριό και το τελευταίο ακριτικό νησί, σε θέση μάχης, να οργανώσουμε αυτή τη μάχη και να μην αφήσουμε τίποτε στην τύχη του. Το καθήκον είναι να βγούμε από τα γραφεία και των μανιφέστων την κλεισούρα, και να βρεθούμε όλοι εκεί που δένεται ο καρπός της αλλαγής και της προοδευτικής κυβέρνησης: Στην κοινωνία».

Αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών αλλά και το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος, είπε: «Να ξέρετε ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος τα ψηφοδέλτια. Γιατί αναγκαστήκαμε να κάνουμε δύσκολες επιλογές ανάμεσα σε πολύ δυνατές υποψηφιότητες» και τόνισε ότι τα ψηφοδέλτια είναι «ο καθρέφτης της σχέσης μας με την κοινωνία».

Δείτε τη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ