Ηράκλειο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 22χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έχασα την γυναίκα μου»

Συντετριμμένος είναι ο σύντροφος της 22χρονης αθλήτριας, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι δύο νέοι είχαν όνειρα για την ζωή τους και έχτιζαν την κοινή τους πορεία, καθώς σε λίγο καιρό επρόκειτο να αρραβωνιαστούν.

Ηράκλειο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης αθλήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί

Ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά έχασε για πάντα την αγαπημένη του. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», επαναλάμβανε με λυγμούς στο cretapost λέγοντας συνεχώς πως «Έχασα την γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Το τροχαίο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Η 22χρονη Πένυ Μουλιανάκη τραυματίστηκε σοβαρά και δύο ώρες αργότερα εξέπνευσε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ηράκλειο: «Ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα» – Θρήνος για την 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η είδηση του θανάτου της «πάγωσε» την οικογένεια της πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης. Ο σύντροφός της έμαθε τα τραγικά νέα και από το σοκ ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί.

Ένα μπουκέτο από κρίνα στο σημείο του δυστυχήματος

Από χθες το πρωί ένα μπουκέτο από κρίνα έχει τοποθετηθεί πάνω στο δέντρο – στο 13ο χλμ Ηρακλείου-Αρχανών – όπου έχασε τόσο άδικα την ζωή της η 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης.

Ηράκλειο: Αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Φίλο, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου βρίσκονται αυτή την ώρα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου ώστε να πουν το τελευταίο «αντίο» στην 22χρονη Πένυ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ