Λοβέρδος: Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, απ’ αυτούς που μπορείς να «φας» εύκολα

«Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ερωτηθείς εάν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή, με αφορμή τον εσωκομματικό τριγμό που προκάλεσε ο τρόπος που σχολίασε την συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ.

Το αιχμηρό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λοβέρδο: «Πολιτικά παράδοξο να έχει ίδιες αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος την περασμένη εβδομάδα. Η δήλωση αυτή ερμηνεύτηκε από την ηγεσία του κόμματος ως μια… μπηχτή προς τον κ. Ανδρουλάκη, με στελέχη του κόμματος να απαντούν πως είναι «πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε πως «διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο του Παντελή Καψή… Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές 2009-2014, τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα. Δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα. Αλλά δεν βλέπω και τον λόγο. Γιατί εγώ δίνω την μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά στην πορεία μου αυτή. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα» συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Καρφί» σε Ανδρουλάκη από τον Λοβέρδο: Όταν πάμε σε εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα

Απαντώντας σε ερώτημα για το εάν ο ψηφοφόρος θα πρέπει να γνωρίζει ποιον θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ για πρωθυπουργό, απάντησε ότι «ούτε ο κ. Ανδρουλάκης ούτε κανένας από εμάς ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα».

«Είπε κάτι ο κ. Τσίπρας που μου άρεσε, όλα τα κόμματα κάνουν μια πολίτικη ανταγωνισμού προεκλογικά. Και όπως σας έχω ξαναπεί, έχουμε συνηθίσει παρά πολλούς πολιτικούς στην Ελλάδα άλλα να λένε το πρωί της Κυριακής, και άλλα το βράδυ, με κριτήριο πάντα το αποτέλεσμα. Άρα, λοιπόν, εμείς δίνουμε αύτη τη στιγμή τη μάχη της Κυριακής», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Εγώ μίλησα πεντακάθαρα» υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει: «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω εσωκομματική σύγκρουση, ό,τι είχα να πω το είπα. Έβαλα τελεία, άκουσα και τον κομματικό αντίλογο, τέλεια σε αυτό, προχωράμε για τις εκλογές του Μαΐου. Εγώ σχολίασα με επάρκεια με ακρίβεια, την περασμένη εβδομάδα, δεν θα επιμείνω, δεν θα το συνεχίσω, δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά, τελεία – παύλα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ