«Καρφί» σε Ανδρουλάκη από τον Λοβέρδο: Όταν πάμε σε εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα

Για τη στάση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εκλογές μίλησε στην ΕΡΤ ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το «όχι» που είπε σε πρωθυπουργία Μητσοτάκη ή Τσίπρα προκάλεσε αντιδράσεις, ακόμη και εσωκομματικές.

Ανδρουλάκης: «Όχι» σε Μητσοτάκη ή Τσίπρα πρωθυπουργό, «ναι» σε πολιτικό πρόσωπο – Τι είπε για τις μετεκλογικές συνεργασίες

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Επιβεβαιώνονται οι διεργασίες και τ’ αλισβερίσια που συντελούνται για την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο “μπαλαντέρ”. Άλλωστε, ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υπάρχει αντικειμενικά η κοινή προγραμματική βάση για μία τέτοια κυβέρνηση, ακόμη και με αλλαγή κάποιων προσώπων αν χρειαστεί» αναφέρει το ΚΚΕ και προσθέτει: «Απέναντι σε αυτήν την “κινούμενη άμμο” του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος, είναι ελπιδοφόρο ότι μέσα στο λαό δυναμώνει ένα ρεύμα που δηλώνει “κανένας απ’ τους δύο” και τους πρόθυμους συγκυβερνήτες τους. Κι αυτό το ρεύμα μπορεί να διαμορφώσει θετικές εξελίξεις για το λαό συμπορευόμενο με το ΚΚΕ».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για «επανάληψη και εμπέδωση όλων των θέσεων που τους τελευταίους μήνες έχουμε διατυπώσει στο δημόσιο λόγο. Είναι οι δικές μας απόψεις, όχι μόνο για τις εκλογές, αλλά για το μέλλον της χώρας. Όλες οι κρίσεις, με κορωνίδα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, έρχονται να υπογραμμίσουν την ανάγκη για μία αλλαγή πολιτικών και πολιτικού παραδείγματος».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ