Ηράκλειο: «Ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα» – Θρήνος για την 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης πρώην αθλήτριας, σε τροχαίο που συνέβη στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου– Αρχανών τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο πρόωρος χαμός της έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συναθλητές της στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Ηράκλειο: Αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η Πένυ Μουλιανάκη ήταν συνοδηγός ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε μια συνομήλική της και κατευθυνόταν από τις Κάτω στις Πάνω Αρχάνες. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε έναν κορμό δέντρου.

Η άτυχη Πένυ τραυματίστηκε σοβαρά λόγω της σύγκρουσης. Διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύματα στο κεφάλι και, δυστυχώς, δύο ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο – Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο

«Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, με τον χειρότερο τρόπο»

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος και τον χώρο του αθλητισμού, καθώς η 22χρονη είχε διακρίσεις στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση και εργαζόταν ως βοηθός προπονήτρια στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «για την οικογένειά του ΚΟΗ ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα. Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, την Πένυ μας, με τον χειρότερο τρόπο.

Η Πένυ υπήρξε για χρόνια αθλήτρια του συλλόγου μας, με σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, διεθνή meeting και κλήσεις από την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός του προπονητικού μας team και η μητέρα της, Ριτσα, έφορος του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης επί πολλά έτη.

Ο πόνος είναι ανείπωτος, σπαρακτικός. Αύριο, στις 15.00 το μεσημέρι, θα αποχαιρετήσουμε το δικό μας κορίτσι στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα, σε αυτόν τον άγγελο που θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της 22χρονης εξέδωσε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού – Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας και ολόκληρη η κοινωνία του Ηρακλείου θρηνούν για την απώλεια μίας λαμπρής κολυμβήτριας της Κ.Ο.Η., της Πένυ Μουλιανάκη. Ο αιφνίδιος και άδικος χαμός της διακεκριμένης μας αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης και βοηθού προπονήτριας, έχει προκαλέσει σε όλους μας οδύνη και ανείπωτο πόνο. Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους συναθλητές της και όλους όσοι είχαν την τύχη και τη χαρά να συναναστραφούν μαζί της», σημειώνει.

Η κηδεία της 22χρονης θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Μαρτίου. Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Πένυ στις 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ