Ηράκλειο: Κατηγορίες σε βάρος 25χρονου που κατήγγειλε ότι τον πυροβόλησε επίδοξος «ληστής»

Τα κενά και οι ασάφειες στην περιγραφή, ήταν εκείνα που πρόδωσαν έναν 25χρονο διανομέα στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχτηκε πυρά από επίδοξο ληστή αλλά αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί ότι είχε πει ψέματα. Ο 25χρονος είχε μεταβεί μόνος του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου αργά το βράδυ της Δευτέρας, φέροντας τραύμα από σφαίρα στην αριστερή παλάμη και κάνοντας λόγο για απόπειρα ληστείας σε βάρος του. Από την αρχή οι αστυνομικοί είχαν υποψιαστεί πως κάτι έκρυβε.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, ο νεαρός διανομέας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το τραύμα του. Ενώ βρισκόταν ακόμη στο νοσοκομείο, δήλωσε στην ασφάλεια ότι μόλις έφτασε με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούβες, ένας άγνωστος άνδρας τον απείλησε με όπλο και απαίτησε τις εισπράξεις. Όμως, τον πυροβόλησε αμέσως και τράπηκε σε φυγή, άγνωστο για ποιον λόγο. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι δεν διέκρινε τα χαρακτηριστικά του δράστη μέσα στο σκοτάδι και ότι δεν θυμάται το ακριβές σημείο που δέχθηκε την επίθεση.

Τα λεγόμενά του δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έψαξαν το σπίτι του 25χρονου, που βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο από εκείνο όπου υποτίθεται ότι πυροβολήθηκε. Εκεί, εντόπισαν αίμα και ένα όπλο, το οποίο αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν εκείνο από το οποίο είχε τραυματιστεί ο διανομέας.

Ως αποτέλεσμα, ο 25χρονος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε τραυματιστεί όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, ενώ το περιεργαζόταν. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ψευδορκία και αδικήματα σχετικά με πυροβόλα όπλα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ