Ηράκλειο: Χωρισμένοι στα δύο οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος ανηλίκου στο Ηράκλειο, με τους κατοίκους του χωριού του 66χρονου λυράρη , που έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων, να είναι χωρισμένοι στα δύο. 

Ηράκλειο: «Σκουπίδι, απόβρασμα» – Ξέσπασε κατά του 66χρονου ο λυράρης του «Σασμού»

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος μουσικός χθες (Τρίτη 28/03/2023) οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ για την υπόθεση έχει ποινική δίωξη άσκησε σε βάρος 46 γιατρού.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει διχασμό στην τοπική κοινωνία με τους μισούς κατοίκους  του χωριού να θεωρούν ότι πρόκειται για σκευωρία εις βάρος του 66χρονου και τους  υπόλοιπους να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Ηράκλειο: Οργή για τον 66χρονο λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο – «Βροχή» τα μηνύματα στο προφίλ του

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 , η ανιψιά του 66χρονου λυράρη είπε: «Κυκλοφορώ και με ρωτάνε τι είναι αυτός; θείος σου; Ντρέπομαι πραγματικά που έχουμε το ίδιο όνομα, αν έχει κάνει ότι λένε θα θέλαμε να καταδικαστεί και να μην ξανακυκλοφορήσει. Εγώ μεγάλωσα στην ίδια γειτονιά αυτού του ανθρώπου. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ένα από αυτά τα παιδιά. Να ναι ο αδελφός μου, να ναι η αδελφή μου . Είμαστε όλοι σε σοκ δεν μπορώ να τον υπερασπιστώ κανείς από εμάς»

«Γιατί αυτοί οι γονείς, 5 χρόνια που συνέβαινε αυτό το ανακάλυψαν τώρα;  Άρα είχαν πλημμελή επιμέλεια του παιδιού τους. Δεν ήξεραν καν τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι τους», ανέφερε από την δική της πλευρά η ξαδέλφη του συλληφθέντα.

Ηράκλειο: Η έκκληση της οικογένειας του 11χρονου – «Ο λυράρης δρούσε με μεθοδικότητα, να ανοίξουν τα στόματα» λέει η δικηγόρος στο enikos.gr

«Εννοείται ότι γνωρίζω τον ίδιο και την οικογένειά του», λέει κάτοικος του χωριού και στην συνέχεια τόνισε « όλοι στην τοπική κοινωνία έχουμε πέσει από τα σύννεφα, τίποτα δεν προμήνυε αυτά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ