Ηράκλειο: Χαμός σε λαϊκή – Η “τρελή” πορεία αυτοκινήτου που σκόρπισε τον πανικό

Πανικός επικράτησε σήμερα στη λαϊκή αγορά του Μασταμπά στο Ηράκλειο όταν ένα αυτοκίνητο 4Χ4 “μπούκαρε” στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr, ένα 4χ4 διέσχισε την οδό Λεβίνου με υψηλή ταχύτητα και παρέσυρε ό,τι βρήκε μπροστά του. Το αγροτικό “γκρέμισε” τους πάγκους των παραγωγών, ενώ τραυματίστηκε – ευτυχώς ελαφρά- μία γυναίκα.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως δεν θρηνήσαμε θύματα από… θαύμα.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στον πάγκο του και εργαζόταν.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», τόνισε ο κ. Μπαχλιτζανάκης.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία του χώρου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ekriti, ο οδηγός του αγροτικού έχει συλληφθεί και αναμένεται να υποβληθεί σε αλκοτέστ, προκειμένου  να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ