Ηράκλειο: 17χρονος επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθήτριά του

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η επίθεση ενός 17χρονου σε συμμαθήτριά του. Ο ανήλικος έβγαλε σουγιά και της έσκισε το παντελόνι μέσα στα εργαστήρια. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο μαθητής και ο 50χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου είχε πάει με την τάξη της στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου. Εκεί είχαν πάει και μαθητές από ένα άλλο σχολείο της περιοχής.

Ξαφνικά ο 17χρονος έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι τύπου σουγιά και με απειλητικό ύφος το επέδειξε στη συμμαθήτριά του η οποία σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει.

Στη συνέχεια της επιτέθηκε, τής έσκισε το παντελόνι που φορούσε στο ύψος της δεξιάς μπροστινής τσέπης και όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός από άλλα άτομα έτρεξε να εξαφανιστεί.

Η 17χρονη τρομοκρατημένη πήγε στην μητέρα της και με κλάματα της περιέγραψε όσα συνέβησαν. Αμέσως πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έπειτα από αναζητήσεις συνελήφθη τόσο ο μαθητής, όσο και ο πατέρας του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ