Σκύλος κλέβει τα πατατάκια του ιδιοκτήτη του και προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων

Όσοι έχουν σκυλιά γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι πάντα προσπαθούν να πιέσουν τα όρια και να κερδίσουν κάτι παραπάνω από τον ιδιοκτήτη τους. Ειδικά όταν πρόκειται για φαγητό τότε μπορούν να ρισκάρουν σχεδόν τα πάντα.

Σε βίντεο που ανήρτησε ένας ιδιοκτήτης στο Tik Tok οι χρήστες γέλασαν με την ψυχή τους με τον σκύλο ράτσας Μπασέ Χάουντ, που πάλευε να κλέψει πατατάκια.

Ο σκύλος φαίνεται ότι έχει αρπάξει στο στόμα του μία σακούλα με πατατάκια και δεν έχει σκοπό να τα επιστρέψει. Όταν ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να τα πάρει πίσω, ο σκύλος τρέχει μέσα στο σπίτι με μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα ο άνδρας σχολίασε αστειευόμενος ότι δεν περίμενε να τρέχει τόσο γρήγορα ο σκύλος του, που έχει κοντά πόδια.

Τελικά ο ιδιοκτήτης καταφέρνει να τον στριμώξει δίπλα στον καναπέ αλλά ο σκύλος δεν δείχνει καμία διάθεση να επιστρέψει την σακούλα με τα πατατάκια. Τελικά ο ιδιοκτήτης του επιμένει και του αρπάζει την σακούλα από το στόμα.

@oliveoyl_the_basset “My Chippsss?!” #cutedog #cutedogvideos #cutedogsoftiktok #puppydog #dogvideos #dogvideos #dogvideosfunny #puppydogeyes #dogviral #cutestdogever #petlover #funnydog #funnydogvideos #happydog #crazypuppy #dog #puppy #dogreelsoftiktok #dogreelsvideo #bassethound #basset #bassethoundsoftiktok #bassethounds #bassetsoftiktok #bassethoundpuppies #hounddog #cutedog #cutevideos #cutevideosoftiktok ♬ original sound – OliveOyl_the_Basset

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ