Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια σήμερα ο προπονητής Τάε Κβον Ντο – Αναμένονται και νέες καταγγελίες

Το κατώφλι της 14ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσει μετά το μεσημέρι ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη προκειμένου να απολογηθεί για σεξουαλική βία σε βάρος πέντε ανήλικων κατά τον χρόνο τέλεσης των πράξεων, κοριτσιών που τον κατήγγειλαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ηλιούπολη: Aνακαλείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, καλείται να αντικρούσει βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μετά τα όσα κατέθεσαν οι, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριές του για τη φρίκη που έζησαν χωρίς καν να γνωρίζει τότε η καθεμιά τους πως δεν ήταν το μοναδικό θύμα του «δάσκαλου».

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον από το 2009 και σε ό, τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Ηλιούπολη: Προκαλεί η μητέρα του προπονητή Τάε Κβον Ντο – Τα βάζει με τα κορίτσια που… «έκαναν αυτή την ζημιά»

Στις εξιστορήσεις τους οι πέντε καταγγέλλουσες φαίνεται να περιέγραψαν μία κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής για να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του τα οποία στην συνέχεια δεν κακοποιούνταν μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς ο κατηγορούμενος ασκούσε ψυχολογική βία για να «σωπάσουν».

Η έρευνα για τη δράση του 44χρονου δεν αναμένεται ότι θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αλλά θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η «μέχρι χθες» δράση του καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν από τη σύλληψή του.

Ηλιούπολη: Συνθήματα οργής κατά του 44χρονου προπονητή έξω από το γυμναστήριο

Προς αυτήν την κατεύθυνση ώθηση θα δώσουν τα στοιχεία που θα εξαχθούν από τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου ενώ σημαντική για νέες καταγγελίες ή πληροφορίες θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Φόβοι ότι τα θύματα του προπονητή ξεπερνούν τα 15

Τα κορίτσια που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του προπονητή Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, μπορεί να ξεπερνούν ακόμη και τα 15, όπως εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την φρικτή υπόθεση που αποκαλύφθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Η εγκληματική δράση του προπονητή, ο οποίος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων των ανήλικων αθλητριών, διήρκεσε τουλάχιστον 11 χρόνια, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία. Εκτός από τις πέντε κοπέλες που τον κατήγγειλαν επίσημα ότι τις βίαζε, εκτιμάται ότι πιθανόν ακόμη 10 ανήλικες έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παιδοβιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε κορίτσια κατέθεσαν ότι πιστεύουν πως αρκετές ακόμη ανήλικες έχουν υποστεί κακοποίηση από τον προπονητή, ενώ ονομάτισαν και μία συγκεκριμένη κοπέλα, η οποία είναι ανήλικη έως σήμερα. Οι αστυνομικοί αναμένεται να προσεγγίσουν το ανήλικο κορίτσι με την λεπτότητα και την ευαισθησία που απαιτείται, ώστε να μάθουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το τι συνέβη μεταξύ τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικές Αρχές έχουν ζητήσει να δημοσιοποιηθούν η φωτογραφία και τα στοιχεία του προπονητή, ούτως ώστε να «ανοίξουν τα στόματα» και να βρουν το θάρρος κι άλλες κοπέλες να τον καταγγείλουν.

Το ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω προπονητής του Τάε Κβον Ντο απασχολεί τις αρχές. Το 2019, είχε συλληφθεί και είχε κατηγορηθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από καβγά που είχε με την σύζυγό του, είχε ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού τους και με μια καραμπίνα απειλούσε… θεούς και δαίμονες. Ισχυριζόταν ότι θα αυτοκτονήσει και ότι θα κάνει κακό. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Η αιτία του καβγά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν ότι η σύζυγός του τού ανακοίνωσε ότι θέλει να τον χωρίσει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ