Ίλιον: Νέες μαρτυρίες για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου – Τι αποκαλύπτει ένας από τους κατηγορούμενους

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την φρικτή υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου, στο Ίλιον. «Είμαστε σε άθλια κατάσταση», δηλώνει ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν οι δράστες.

Ομαδικός βιασμός στο Ίλιον: Άκουσα κορίτσι να φωνάζει «όχι, μη, αφήστε με, αφήστε με» – Το επεισόδιο που περιέγραψε γείτονας

Ένας από τους κατηγορούμενος, μιλά για τα βίντεο του βιασμού, αναφέροντας ότι σε ένα εξ’ αυτών ακούγονται οπαδικά συνθήματα. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, υπάρχει ένα βίντεο στο youtube όπου καταγράφεται ένα ανάλογο σοκαριστικό περιστατικό που σχετίζεται με οπαδική βία.

«Στο πρώτο βίντεο είναι σίγουρο ότι ακούγονται κάποια συνθήματα. Στο δεύτερο, δεν νομίζω», δηλώνει ο ένας εκ των κατηγορουμένων στην εκπομπή Tlive.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 17χρονος

«Η δυτική αλητεία προέρχεται από ένα βίντεο που υπάρχει στο youtube, όπου οπαδοί μιας ομάδας που επιτίθενται σε δύο οπαδούς μίας αντίπαλης ομάδας, τους ξυλοκοπούν, τους βρίζουν και φωνάζουν ‘δυτική αλητεία’», τονίζει. Σε ερώτηση εάν οι δράστες του ομαδικού βιασμού στο Ίλιον έκαναν αυτό που έβλεπαν, δηλαδή έναν μιμητισμό, απάντησε πως «ναι».

Τι δηλώνει ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας ενός από τους οκτώ κατηγορούμενους για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Όπως ισχυρίστηκε, ο γιος του δεν συμμετείχε στο περιστατικό και τονίζει πως κατανοεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η οικογένεια του ανήλικου.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τα SMS και οι διάλογοι πριν από τις συλλήψεις – Προσπαθούσαν να καλύψουν τα ίχνη τους

«Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου το οποίο από την μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό. Θα έπρεπε κι εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για να πάμε κι εμείς να καταγγείλουμε το περιστατικό, πράγμα που δεν γνωρίζαμε ολόκληρη την ιστορία και καταλήξαμε εδώ, σε αυτό το σημείο που και το παιδί εμπλέκεται, ενώ στην ουσία δεν συμμετείχε και προσπάθησε να βοηθήσει, όταν έμαθε τι συνέβαινε», δήλωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου στην εκπομπή Tlive.

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση του παιδιού του και της οικογένειάς του, είπε πως «είμαστε σε άθλια κατάσταση, το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει, ούτε κι εμείς. Καταλαβαίνουμε ότι και η οικογένεια του 15χρονου θα είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αυτοί που έχουν κάνει αυτό το περιστατικό σαφώς να τιμωρηθούν. Αλλά για όσους δεν είχαν συμμετοχή, θα πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια». Ανέφερε, δε, ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ