Ηλίας Μίχος: «Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα – Δεν είμαι μαστροπός»

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στoν Κολωνό, ο Ηλίας Μίχος μίλησε για πρώτη φορά μέσα από την φυλακή. Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε όμως την μαστροπεία.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, για μαστροπεία, για πορνογραφία και για εμπορία ανθρώπων.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ τι έχω κάνει. Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Έχω καταστρέψει τη ζωή αυτού του παιδιού, έχω καταστρέψει τη ζωή της οικογένειάς μου. Ξέρω ότι θα μείνω στη φυλακή αλλά να μείνω για πράγματα που έχω κάνει όχι για ότι δεν έχω κάνει. Δεν είμαι μαστροπός» είπε ο Ηλίας Μίχος σύμφωνα με το  STAR

«Για τη μαστροπεία και την εμπορία ανθρώπων τα αρνείται κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή. Ομολογεί την κακοποίηση σεξουαλική του παιδιού και βεβαίως την πορνογραφία. Το μήνυμα που θέλει να στείλει είναι ότι θα καταδικαστώ για αυτά τα οποία έχω διαπράξει, για πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι αδίκως οφείλει και η κοινωνία να αντιληφθεί ότι έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» ανέφερε η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση.

Μητέρα 12χρονης: Δεν γνώριζα. Αν γνώριζα δεν θα το είχα αφήσει έτσι

Η μητέρα της 12χρονης, μιλώντας στο Star, μέσα από το κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού υποστηρίζει πως δεν είχε υποπτευθεί ποτέ τίποτα.

Εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα για όλα αυτά;

Μητέρα 12χρονης: Όχι, δεν γνώριζα. Αν γνώριζα δεν θα το είχα αφήσει έτσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και όταν γνωρίσατε πως αντιδράσατε ;

Μητέρα 12χρονης: Όταν μου μίλησε η θεία του παιδιού και μου είπε τι έχει συμβεί με τον Μίχο, αυτό το κτήνος που εύχομαι να μην δει ποτέ ξανά το φως του ήλιου, μου τα έστειλε με μηνύματα και πήγα και έκανα κατευθείαν, αμέσως την καταγγελία μου. Το παιδί δεν μου είχε δείξει τίποτα, κανένα σημάδι, κάτι ότι γίνεται, ότι το έχει βιάσει, ερχόταν με χαμόγελο στο σπίτι, πάντα, ευχαριστημένη, δεν μου είχε δείξει κάτι να ανησυχήσω. Μιλάμε σε καθημερινή βάση, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν βγαίνει, δεν μιλάει σε κανέναν, με κουκούλες κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι, εμένα όποτε μου μιλάει κλαίει, έχει ενοχές και τύψεις γιατί είμαι εδώ πέρα, γιατί δεν μου μίλησε, γιατί δεν μου είπε κάτι, σε αυτό έχει τύψεις και ενοχές το παιδί. Το βιάσανε τόσα άτομα και τώρα το ξαναβιάζουμε έχοντας και τη μάνα του μέσα στη φυλακή.

Κολωνός Μητέρα 12χρονης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ