Ηλεία: «Προσευχόμαστε να είναι ζωντανός ο Νίκος» λέει στο enikos.gr ο ξάδελφος της 38χρονης που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ανείπωτος πόνος και αβάσταχτη θλίψη έχει κατακλύσει την οικογένεια της 38χρονης Γεωργίας Μπαντίου, η οποία έχασε την ζωή της το βράδυ της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Νίκο, παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας.

Ηλεία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 45χρονο αγνοούμενο – Κανένα ίχνος του στο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε στην όχθη

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Η Γεωργία εντοπίστηκε σήμερα (16/01) νεκρή, κοντά σε γεφύρι στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, ενώ η τύχη του 45χρονου αρραβωνιαστικού της ακόμη αγνοείται, καθώς δεν υπήρχε κανένα ίχνος του στο όχημα που επέβαινε το ζευγάρι και ανασύρθηκε στην όχθη. «Προσευχόμαστε και παρακαλάμε να είναι ζωντανός, είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένειά του και ξέραμε πως η Γεωργία ήταν χαρούμενη μαζί του» αναφέρει στο enikos.gr ο ξάδελφος της 38χρονης, Νίκος Μπάντιος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν από τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

«Όλη η οικογένεια είναι σοκαρισμένη, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Θα επισκεφθούμε τους γονείς της Γεωργίας, καθώς ο πατέρας της είναι από τους λατρεμένους μου θείους και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, να είμαστε δίπλα τους. Τελευταία φορά μίλησα μαζί της πριν από λίγο καιρό, και μου έλεγε μέσω μηνυμάτων πως ήθελε να έρθει να μας δει. Διαβάζω ξανά και ξανά τα μηνύματά μας και συγκινούμαι. Βλέπω στο messenger να γράφεται “ενεργή πριν 20 ώρες” και όσο ο αριθμός αυξάνεται, τόσο μεγαλώνει και ο πόνος».

Ο κ. Μπάντιος μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε πως παρακολουθούσε στην τηλεόραση την κακοκαιρία που πλήττει τον Πύργο Ηλείας, ωστόσο ποτέ δεν φανταζόταν πως θα κινδυνέψουν οι δικοί του άνθρωποι, πόσω μάλλον, να χάσουν την ζωή τους. «Σκέφτηκα πως οι συγγενείς μου θα είναι μια χαρά, και αυτό είπα και στην γυναίκα μου. Σήμερα το πρωί δυστυχώς μάθαμε για τον θάνατο της Γεωργίας, μας το είπε ο πατέρας της. Είναι θλιβερά όλα τα γεγονότα, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ