Ιεράπετρα: ΒΙΝΤΕΟ με τον δράστη της άγριας δολοφονίας που απειλεί να αυτοκτονήσει

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα όπου ένας 54χρονος δολοφόνησε άγρια με πολλαπλές μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο του εγκλήματος και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σε βίντεο από το radiolasithi.gr, ο 54χρονος φαίνεται να βρίσκεται στην άκρη ενός βράχου και να θέλει να πέσει στο κενό ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Το αιματηρό περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου η γυναίκα είχε πρόσφατα πιάσει δουλειά. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει 4 παιδιά.

Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε με την εν διαστάσει σύζυγό του, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε, σύμφωνα με το radiolasithi.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε.

Πρόκειται για την 13η γυναικοτονία μέσα στο 2021 στην Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ