Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη αποκαλύπτει τις τελευταίες του στιγμές

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος υπήρξε ένας από τους εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης άφησε την τελευταία του πνοή πέρυσι στις 23 Αυγούστου στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.

Η σύζυγος του, Μαίρη Μπάρκουλη, αλλά και ο γιος του Νίκος δεν είχαν φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Σήμερα, η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες του στιγμές.

“23/8/2016…Γύρω στις .11.30 π.μ ευδιάθετος τραγουδάς στο γιατρό σου Γιάννη Ιωαννίδη το συγκεκριμένο τραγούδι που είχες ζητήσει το προηγούμενο βράδυ να στο πει η Ρένα η Κουμιώτη που είχε έρθει να σε επισκεφτεί για άλλη μία φορά μαζί με τη Μάρω τη Μπουρδάκου…σε κάνουμε μπάνιο με τον Ανδρέα το νοσοκόμο ενώ ζητάς επίμονα εξιτήριο….δύο ώρες μετά η ψυχή σου πέταξε ελεύθερη μακριά μας…Ένας χρόνος πέρασε αγάπη μου….ο κόσμος πάντα ίδιος…κακός…σιχαμερός…γεμάτος δήθεν…όπως ακριβώς τον άφησες…Όσο για μένα…κόλλησα σ’ εκείνη τη μέρα….βήμα μπροστά δεν μπορώ να κάνω..

Κι όλα αυτά που λένε για το χρόνο ότι είναι γιατρός….αηδίες….ψέματα…..

Ξέρεις αγάπη μου…με το χελιδονάκι θα ξεκινήσω κι εγώ κάποτε το ταξίδι μου…για να τ’ ακούσεις και να ‘ρθεις να με βρεις….για να μη χαθούμε….Σ ΑΓΑΠΩ…ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ “, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ