Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα, στον Realfm 97,8: Την γειτόνισσά μας την μετέφεραν στα χέρια με πνευμονία

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες με την επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

“Είμαστε εξοντωμένοι” σημείωσε καθώς σήμερα συμπληρώνονται τρεις ημέρες και δύο νύχτες χωρίς ρεύμα και θέρμανση, στην Καλλιτεχνούπολη, όπου βρίσκεται το σπίτι τους.

“Είναι τραγικός ο συνδυασμός της έλλειψης ρεύματος τρεις ημέρες και δύο παγωμένα βράδια, άρα έλλειψη επικοινωνίας. Το ρεύμα σε ένα σπιτικό είναι βασικό, δεν έχεις σταθερό, οι μπαταρίες των κινητών έχουν τελειώσει. Παγωνιά και θαμμένοι στο χιόνι. Ζητούσαμε από τον δήμαρχο και από την περιφέρεια απεγνωσμένα, καθώς η ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούσε να έρθει γιατί δεν είχε πρόσβαση, ζητούσαμε να δοθεί μια προτεραιότητα στην διάνοιξη δρόμων. Γιατί όταν σε μια περιοχή οι κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι, δεν ξέρουμε τι θα βρούμε όταν ανοίξουν οι πόρτες στα σπίτια από πλευράς προβλημάτων υγείας, ας δοθεί μια προτεραιότητα” περιέγραψε.

“Ή θα μπορούν να φύγουν κάποιοι άνθρωποι ή να μπορεί να πάει βοήθεια σε αυτούς. Χθες είδα το τραγικό, να παίρνουν στα χέρια γειτόνισσα τέσσερις άνθρωποι μέσα στο χιόνι, με πνευμονία βαριά άρρωστη. Χρειάστηκαν 2 ώρες για να φτάσει στην Μαραθώνος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στους άλλους γείτονες γιατί δεν έχουμε κινητά πια. Εκλιπαρούσα τον δήμαρχο μέχρι χθες το απόγευμα να βρει μηχάνημα να ανοίξει τον δρόμο. Αυτό το μηχάνημα βρέθηκε σήμερα το πρωί με το τελευταίο sos προς την αστυνομία, έστειλα ένα sos με την λίγη μπαταρία που είχα ότι θα βρούμε νεκρούς αν δεν ανοίξουν οι δρόμοι” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ