Συγγρού: Εικόνες καταστροφής μετά την ισχυρή έκρηξη σε κτίριο – Ζημιές σε καταστήματα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Εικόνες καταστροφής στη Λεωφόρου Συγγρού μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εξαώροφο κτίριο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 78χρονος.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, στις οδούς Λεμπέση και Χατζηχρήστου, πολλά καταστήματα υπέστησαν υλικές ζημιές.

Συγγρού- ζημιές - έκρηξη

Πολλά μαγαζιά μέσα θυμίζουν «βομβαρδισμένο τοπίο», ενώ ακόμη και σε ψηλότερα κτίρια έσπασαν τζάμια. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν ζημιές σε απόσταση 150 μέτρων.

Συγγρού- έκρηξη- ζημιές

Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πριν από λίγο έφτασε στο σημείο το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και σύμφωνα με μια πρώτη αυτοψία, το πιο πιθανό είναι η έκρηξη να προήλθε από διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς γίνονταν εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα του ημιωρόφου του κτιρίου.

Συγγρού- έκρηξη- ζημιές

Στο ΒΙΝΤΕΟ του MEGA, φαίνεται το πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη, καθώς μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν σε διερχόμενο ταξί, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση από το σημείο της έκρηξης.

Συγγρού - έκρηξη

Τα νεότερα για την υγεία του πολυτραυματία

Από την έκρηξη υπάρχει ένας πολυτραυματίας – εγκαυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Λαϊκό Νοσοκομείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας, ο οποίος είναι 78 ετών, έχει τις αισθήσεις του και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Ανάλογα με την πορεία της υγείας του, δεν αποκλείεται – εάν χρειαστεί- να μεταφερθεί αργότερα στη μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ