Η συγκλονιστική περιγραφή του φούρναρη που δέχθηκε την επίθεση με ματσέτα από τον 54χρονο στου Ζωγράφου

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μπροστά στο μαγαζί του μίλησε στο Mega o φούρναρης που ήταν ένα από τα θύματα του 54χρονου με τη ματσέτα την Τετάρτη στου Ζωγράφου. Μιλώντας στο Mega, «Έτυχε και ήμουν εγώ ο πρώτος. Ένα λεπτό πριν, στο διπλανό σταντ, ήταν μια κοπελίτσα. Έφυγε. Θα ήταν αυτή η πρώτη. Κι αυτή θα τη σκότωνε. Ο πρώτος που συνάντησε ήμουν εγώ. Αν έβρισκε την κοπελίτσα πρώτη, θα σκότωνε την κοπελίτσα», δήλωσε ο αρτοποιός που υπήρξε θύμα της επίθεσης του 54χρονου.

«Καθόμουν ξέγνοιαστος και ξαφνικά ήρθε πίσω μου, εγώ μία κατάλαβα, τελικά μου έριξε δύο μαχαιριές και με βρήκε στα πλευρά», είπε ακόμη ο αρτοποιός και συμπλήρωσε: «Ένα χιλιοστό από το παχύ έντερο και δύο χιλιοστά από την σπλήνα. Πισώπλατα. Και όταν έπεσα κάτω, μετά ήρθε από πάνω μου και συνέχιζε, δηλαδή, για να με μαχαιρώσει. Τα πόδια μου και η κοιλιά μου έχουν από λιγότερες μαχαιριές. Δεν είναι τόσο βαθιές. Γιατί του κλωτσούσα τα χέρια. Αμυνόμουν».

Η περιγραφή του είναι καθηλωτική. Ο 54χρονος τον μαχαίρωνε ξανά και ξανά. Όταν πια σταμάτησε, ο αρτοποιός ήταν γεμάτος τραύματα σε όλο του το κορμί. Ένα από αυτά, στο χέρι, αιμορραγούσε ακατάσχετα.

«Δεν λιποθύμησα γιατί σταμάτησα το αίμα με το χέρι μου. Το πίεζα με το χέρι μου. Αυτό που ήθελα να κάνω, ήταν να φτάσω όσο πιο γρήγορα στο νοσοκομείο. Σαν να με καθοδηγούσε κάποιος», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Έπιασα εκεί την πληγή και το σταμάτησα με το χέρι μου. Κι όταν είπα στο φούρνο μετά να μου δώσουν μια πετσέτα, πετάχτηκε αίμα, πολύ. Ήξερα ότι έπρεπε να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο. Για να σταματήσω την αιμορραγία. Γιατί αλλιώς θα λιποθυμούσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ