“Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ψύχωση με τον Μάνο Δασκαλάκη, τον ακολουθούσε παντού” – Όσα αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού

Το κουβάρι στο θρίλερ της Πάτρας έχει αρχίσει να ξετυλίγεται με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κρίνεται προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η σχέση του ζευγαριού μπήκε από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των Αρχών καθώς δεν θεωρήθηκε τυχαίο πως τα προβλήματα υγείας των παιδιών συνέπιπταν με κρίσεις στον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Νέες μαρτυρίες για τη σχέση του ζευγαριού έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Στενός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη που ήταν κοντά στην οικογένεια, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ψύχωση με τον σύζυγό της και τον ακολουθούσε παντού, ακόμη και στους αγώνες ποδοσφαίρου εκτός Πάτρας. Επιπλέον, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της 33χρονης για κακοποίηση από τον σύζυγό της, ο ίδιος τόνισε πως επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του ζευγαριού και ουδέποτε είδε την Ρούλα κακοποιημένη ή να έχει κάποιο σημάδι επάνω της.

Η μαρτυρία του φίλου του Μάνου Δασκαλάκη

“Είμαι φίλος και συγγενής του Μάνου, άκουσα να τον κατηγορούν η Ρούλα και η οικογένειά της ότι την κακοποιούσε. Το διαψεύδω, ουδέποτε ο Μάνος σήκωσε χέρι πάνω της, ποτέ δεν την είδα κακοποιημένη εφόσον επισκεπτόμουν συχνά το σπίτι. Ουδέποτε μου έκανε κάποιο παράπονο ότι την κακοποίησε σωματικά, όπως ποτέ δεν είδα να είναι χτυπημένη, να έχει κάποιο σημάδι επάνω της. Η γυναίκα έχει εμμονή, ψύχωση με τον Μάνο, τον ακολουθούσε παντού από πίσω σε ό,τι δραστηριότητες κι αν έκανε. Μέχρι και στο ποδόσφαιρο, άφηνε τα παιδιά στις γιαγιάδες για να τον ακολουθήσει στα γήπεδα ακόμη και αν ήταν εκτός Πατρών. Η γυναίκα φαίνεται να συνεχίζει να τον εκδικείται όπως το έκανε και με τα παιδιά εφόσον βλέπει πως όλα έφτασαν στο τέλος. Ο Μάνος είναι αθώος όσον αφορά στα μικρά αγγελούδια, τα παιδιά του. Έχει πέσει θύμα μεγάλης παραπλάνησης, θεατρικής παράστασης από την Ρούλα. Είμαι διατεθειμένος να καταθέσω στις Αρχές εφόσον μου ζητηθεί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ