Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου και οι επόμενες κινήσεις

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε ο Μάνος Δασκαλάκης την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα και το περιβάλλον του παρέμειναν καρφωμένοι για ώρες μπροστά στην τηλεόραση προκειμένου να μάθουν όσα υποστήριξε στην ανακρίτρια η 33χρονη μάνα. Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την κατηγορία ενώ δεν ενέπλεξε πουθενά το όνομα του συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη, αυτή τη στιγμή ο πατέρας των τριών παιδιών συζητά με τον δικηγόρο του προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού μετά την πολύωρη απολογία της δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο κράτησης για την 33ρονη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα διότι είναι ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες.

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου υπήρχαν και στις φυλακές Ελαιώνα της Θήβας ενώ τελικά επιλέχθηκε το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού καθώς από τη στιγμή που ξεκινά έρευνα και για τα άλλα δύο παιδιά, την Ίριδα και την Μαλένα, είναι πιθανό η 33χρονη να κληθεί εκ νέου να δώσει εξηγήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ